miley15cyrus16fan17
223 poze   1648 vizite

HANNAH MONTANA

mILEY:ce fel de muzică asculţi?

Ascult toate genurile. Îmi place foarte mult muzica country (tatăl ei - Billy Ray Cyrus, este interpret de muzică country - n.r.), însă îmi plac la fel de mult şi muzica rock, şi cea pop. Lui Emily (Emili Osment aka Lilly Truscott - n.r.) îi place absolut orice, de la Beatles la Beach Boys. Iar Mitchel (Mitchel Musso aka Oliver Oken - n.r.) este fan rap.

Am auzit că ai mulţi câini...

Da, am mulţi câini. De fapt, am mai multe animale: cinci câini (Tex, Fluke, Loco, Roadie, Shooter), trei pisici, un peştişor, o şopârlă, şapte pui, un iepure... Mai am 10 păsări şi şapte cai. Putem spune că sunt o iubitoare de animale. Şi când te gândeşti că pe sora mea o cheamă Noah (în traducere Noe - n.r.), camera ei este un fel de Arca lui Noe.

Ce-mi poţi spune despre planurile tale. Ce speri să realizezi în următorii ani?

Îmi doream foarte mult un album solo şi sunt foarte bucuroasă că am reuşit asta. Vreau să continuu să fac muzică. Ăsta este ţelul meu în viaţă: să nu încetez niciodată să iubesc şi să fac în continuare muzică.

Când nu eşti pe platourile de filmare sau în studiourile de înregistrări, unde-ţi place cel mai mult să-ţi pierzi timpul?

În dressing room. Este un spaţiu pe care îl consider în totalitate al meu, poartă amprenta mea. Mă simt foarte creativă în dressing room.

Apropo de dressing room. Care sunt diferenţele dintre tine şi Hannah Montana. Care este stilul tău?

Cum eşti tu când nu eşti în faţa camerelor de filmat? Personajul pe care îl interpretez este mult mai "colorat", strălucitor. Ceea ce e bine, pentru că "dă bine" la cameră. Eu nu sunt aşa. Sunt genul care poartă tricouri largi şi lucruri călduroase, pentru că îmi este întotdeauna frig. Mă îmbrac întotdeauna în haine confortabile, ca să nu stau cu grija că totuşi sunt într-o rochie.

Ce ne poţi spune despre show, ce s-a schimbat?

Cred că vârsta noastră a adus schimbări show-ului. Am lăsat personajele noastre să crească puţin, aşa cum şi noi am crescut. Personajele n-au fost maturizate brusc, pentru că nici un om nu se trezeşte dintr-o dată matur. Cred că maturitate înseamnă să înveţi din experienţele pe care le ai. Şi asta vrem să oferim şi noi: lecţii intense de viaţă.

Acesta este şi motivul pentru care show-ul este aşa de popular în lume. Am dreptate?

Da. Cred că da. Sunt anumite lucruri care îi leagă pe tineri între ei, indiferent în ce colţ de lume se află. Pe aceste lucruri vrem noi să punem accent.

Cred că aţi primit o mulţime de lucruri de la fani. Şi care este întrebarea pe care fanii v-o pun cel mai des?

Primim foarte multe întrebări, pentru că avem audienţă live. Nu toate show-urile Disney au audienţă live. Aşa că avem oportunitatea să interacţionăm cu fanii, iar întrebările pe care le primim sunt foarte multe. În ceea ce priveşte cadourile, suntem încântaţi să le primim. Ne confecţionează coliere, brăţări şi multe altele. E minunat să te poţi întâlni cu cei care te îndrăgesc.
mileypozararara
mileypozararara


Comentarii album • 1
miley15cyrus16fan17 12 martie 2010  
_________קקקק×
______ק×_________ק×
____ק×______))______ק×
___ק×_______((________ק×
__ק×________()_________ק×
_ק×________(,,,)________ק×
_ק×_______,",|,",________ק×
__ק×_____[_____]______ק×
___ק×___[_______]___ק×
_____ק×_[_______]_ק×
___$$$$$$$$______$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$
_____________$$$
_________$$
____$
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.